Media Evolution flyger västerut

Idag sätter vi oss på flight SK 943 via Chicago till Austin, Texas. Årets SXSW är på gång. Vi = Media Evolution, Good Old, First Flight, Malmö stad, Region Skåne, Minc, Netport, BoostHBG plus några vänner från TAT och Step2project.

Istället för att bara vara malliga för att vi får förkovra oss i vårvärmen tänkte vi dela med oss så mycket som möjligt. På den här sajten kommer vi köra en daglig post med minnesvärda citat, överraskningar, presentationer, sajtidéer och så vidare. Varvat med detta kommer vi skriva lite djupare reflektioner och i högerspalten integrera några av de otaliga flöden av information som når ut från Austin.

Vår tekniska kommunikatör Pelle, med nyhetsredaktionsvana, jämförde konferensrapportering med det rapportering från krishärdar – de som är på plats har ingen chans att ha koll på helheten. För att vi inte ska missa något kommer de av oss som är hemma hålla ett öga på flödena och sammanställa det viktigaste.

Det här är en one stop SXSW-rapportör med svenskt fokus helt enkelt.
Ju fler som är med och bidrar ju bättre är det. Tagga Twitter-inlägg och Delicious-länkar med #swesxsw.
Har du skrivit en text som passar in så maila till martin@mediaevolution.se så återpublicerar vi gärna.

Har du redan en blogg om SXSW (som First Flight har) så tar vi gärna i hela det flödet också.

Comment
Hos oss