Med fokus på affärsutveckling

Hej! Jag heter Sara Ponnert och har i dagarna börjat på Media Evolution för att jobba med affärsutveckling.

Min bakgrund har stort spelfokus. 1998 började jag jobba på vad som då hette Norstedts Rabén Multimedia (idag PAN Vision). Under mina senare år på PAN Vision jobbade jag med produktansvar och exportförsäljning för de egenproducerade spelen. Jag kan en del om multiplayer-teknik efter en tid på Terraplay Systems och kommer nu närmast från Sony Ericsson Mobile Comunications AB. Där jobbade jag med partner management åt företagets spelleverantörer.

Jag bor en (bra) bit ut på landet just nu med min man och två (små) barn, Otis och Dina – vilket också är vad jag spenderar den mesta av min fritid på.

Mig når du på telefonnummer: 070 610 75 96, twitter: @sarakmp, mail: sara@mediaevolution.se

Comment
Hos oss