Följ Nordic Game

Idag drar dem årliga igång. Första dagen är vigd åt positioneringsbaserade tjänster (Location Based Services). Under tre dagar samlas delar av världens datorspelsbransch och diskuterar framtiden för spelskapande och affären kring det. Vi tänkte fortsätta på den inslagna konferensrapport-vägen vi inledde under SXSW och rapportera från Nordic Game på en egen site.

På kommer vi, tillsammans med Petter Palander, Helena Collin och Cecilie Stranger-Thorsen, blogga om vad som händer. Tanken är att koppla det som talas om till ett större mediebranschperspektiv. Vad som händer just nu inom datorspelsbranschen med breddning av plattformar att spela på och applikationer, främst i mobilerna, som lånat mycket spelmekanik från datorspel ger implikationer och möjligheter långt utanför den egna branschen.

Vi samlar så klart även in flöden från Twitter, Flickr och Google. Twittrar du om konferensen så hashtagga med #ng10 så dyker det upp i flödet. Är du på plats och vill skriva så hör av dig.

Vi är en av konferensens stolta finansiärer.

Comment
Hos oss