Ny site med produktionsmusik

Redigerare på TV-bolag, reklambyråer och filmbolag har oftast behov av att snabbt kunna hitta och klarera musik till inslag. Normalt sätt är det en ganska lång process som involverar musikförlag, artister och kompositörer.

Scandinavian Sync är siten som ska underlätta den processen. Knuten till den finns ett antal kompositörer och på förhand förhandlade avtal och tariffer. För användaren är det bara att skapa ett konto och med hjälp av filtrering i form av genre och karaktär leta upp musik man vill använda.

Plattformen är ett samarbete mellan produktionsbolaget Mellotron (Media Evolution-medlem) och musikförlaget Air Chrysalis.

A comment
Omvärld
  • http://mellotronbloggen.wordpress.com/2010/05/26/media-evolution-om-scandinavian-sync/ Media Evolution om Scandinavian Sync « Musik och ljuddesign som gör skillnad

    [...] som är omvärldsbevakare på Media Evolution skriver idag om Scandinavian Sync på deras hemsida. [...]