Johan Dahlén, vår nya stjärna med fokus på affärsutveckling

Jag heter Johan Dahlén och har i dagarna börjat på Media Evolution för att jobba med affärsutveckling och innovationskoordinering. Jag är i botten civilingenjör med 20 års erfarenhet framförallt från telekombranschen. 1990-talet tillbringade jag på olika enheter inom Ericsson där jag jobbade med allt från teknikutbildning inom mobildata till utveckling av intelligenta nättjänster (t.ex. prepaid card) samt inom systemledningen för Ericssons tjänsteplattformar. När jag år 2000 flyttade med familjen till Skåne lämnade jag Ericsson och började jobba som konsult på AU-System med utredningar inom telematik/säkerhet samt en del affärsutveckling och projektledning. Som exempel projektledde jag utvecklingen av den danska versionen av Telias mobilportal ”Speedy Tomato”. Närmast kommer jag från Tieto där jag jobbat som säljare mot framförallt Sony Ericsson.

Jag bor i Staffanstorp med fru och två döttrar (12 & 16 år) och mesta fritiden spenderas med dem samt ibland också på Victoria- och Bellevue stadions squashbanor.

Jag nås på mobil: 070 32 55 888 och mail: johan@mediaevolution.se

Comment
Hos oss