Länkkärlek, vecka 26

Här delar vi med oss av guldkornen ur vår omvärldsbevakning. Länkkärlek till veckans tre mest intressanta artiklar, videoklipp, sajter och annat som påverkar mediebranscherna, utvalda av  Martin Thörnkvist och Petra Berggren. Det här är sista Länkkärlek innan semestern, tillbaka vecka 31. 

7 steps to create and cultivating a brand in social media
Nya media-gurun Brian Solis ger 7 goda råd i hur du stärker ditt varumärke i de sociala medierna. Här ställer han frågorna som tar dig från idé till handling.

Facebook och mobila enheter har visat sig vara de perfekta plattformarna för enkla vardagsspel. En växande trend är att spelen också får utbildande eller upplysande företecken. av titlar som kommit det senaste halvåret. Malmöutvecklade Planeto kvalificerar också in i den kategorin.


Ett referat från mediekonferens om varför mediesamhället ser ut som det gör varför man som medieproducent ska hålla ett vakande öga på konsumenternas beteende.

Vill du prenumerera på Länkkärlek som skickas ut varje onsdag? Skicka din mailadress till Petra Berggren.

Comment
Omvärld