Följ med till Island för att prata innovation över branschgränser

Det är få konferenser och möten i världen som precis som Media Evolution och Moving Images satsar på ett samtal över mediebranschgränserna. Som insett vikten av att lära och inspireras av varandra.

Den 1-2 oktober är det You Are In Control i Reykjavik, Island. De riktar sig till filmare, musiker, spelutvecklare och designers. Upplägget är en dag med mer traditionella föreläsningar och en dag som fokuserar på samtal i workshop-format och speedmeetings. Inramningen kommer vara intim, det förväntas 300 deltagare, vilket gör att fokus kommer ligga på mötena mellan deltagare.

Ämnena som avhandlas är “Ahead of the Game: Ethical Business is Smart Business”, “Creativity, Meet Money. Good, Now Let’s Talk Business”, “Creatives Connecting With Consumers”, “Hands Off My Cookie: Copyrighting Creative Content” och “Creative Web Business: Innovation and the Internet”.

Bland deltagarna utmärker sig Kickstarters grundare Yancey Strickler, spelutvecklaren och artisten Imogen Heap.

Vi kommer åka och tror det är en bra grej för våra medlemmar att följa med på. Vår erfarenhet från besöket på SXSW är att dessa konferenser är väldigt bra kontaktytor för att träffa internationella kollegor och att resor tillsammans skapar nya förhållanden mellan de medlemsföretag som åker med.

Dessutom, samtidigt som You Are In Control är det Reykjavik International Film Festival.

Till den 5 september har de ett early bird-pris. Inklusive resa och 3 nätter på hotell kostar det (med dagens flygpris) 5700 kr.

Vad säger du? Sugen på att åka till en mysig stad på en vacker ö och diskutera med likasinnade i två dagar?

Martin vet mer. Ring eller mail gärna honom. 0704-690170 eller martin@mediaevolution.se

Comment
Hos oss