Länkkärlek, vecka 33

Länkkärlek är vår veckoliga redovisning av intressanta fiskar som fastnat i vårt omvärldskollsnät. Den här veckan tipsar vi om ett filmkollo/konferens i Harlösa, om vikten av att bygga förtroende med sina kunder och om en kommande speltelefon från Sony Ericsson.

Folk & film 2010
I helgen arrangerar våra vänner på BoostHBG, Doc Lounge och Film i Skåne en helgträff för alla som är verksamma inom rörlig bild. På Folk & Film i Harlösa blir det seminarier och workshops om alternativ distribution, om att filma med systemkamera, om juridik för filmare och mycket mer.

Trusted source
Musikbranschtänkaren (inte sällan argsint och rakt på sak) Bob Lefsetz skriver klokt om möjligheten för mindre medieproducent att bygga sin affär på att odla förtroende hos sina kunder. Mästarreceptet är lika enkelt som svårt att tillreda: “You start off with quality. Then you try to build trust. Don’t think quantity, think trust”

Sony Ericsson to introduce Android 3.0 gaming platform and PSP Go-like smartphone
Engadget rapporterar att Sony Ericsson gör arbetar med en mobil som ser ut som en handhållen spelkonsoll. Istället för att glida ut ett större tangentbord under skärmen döljer där sig kontroller som påminner om de man använder till Playstation och så vidare. (bilden är en mockup)

Bonus
Igår utropades ett äntligen på vårt kontor efter att Apple godkänt Ambadoos applikation för sin självuppdaterande adressbok. Vi gratulerar Petter Palander (@achaido) och Ambadoo.

Vill du få vår Länkkärlek som ett mail varje onsdag? Skicka din mailadress till Petra Berggren.

Comment
Omvärld