Sweden Social Web Camp-filmen är klar

Igår kväll hade filmen om SSWC på Tjärö tidigare i sommar premiär. Resultatet blev ett fantastiskt 30 minuter långt vykort som på ett bra sätt förmedlar den unika stämning som uppstår när över 400 människor med internet som grund samlas för att diskutera hur man tar över världen och gör den till en bättre plats.

Titta och njut:

Glöm inte att du kan ladda ner råmaterialet (som är Creative Commons-licensierat) och skapa din egen version.

Tack igen Istudios för ett utomordenligt arbete.

Som ni vet vid det är laget så är det Media Evoluton och Netport som finansierat produktionen.

A comment
Hos oss
  • http://www.johanwiderholm.se/2010/08/31/sweden-social-web-camp-filmen-ar-klar-%c2%ab-media-evolution/ Sweden Social Web Camp-filmen är klar « Media Evolution « johan // widerholm // sharing // caring

    [...] Sweden Social Web Camp-filmen är klar « Media Evolution. [...]