Första medlemslunchen i Helsingborg


Igår arrangerade vi den första och mycket trevliga medlemslunchen i Helsingborg.

Där vi fick träffa både medlemsföretag, projektutförare och icke-medlemmar, som bland andra HD Nya Medier och Animero. Bland våra medlemsföretag deltog bland andra Sonic Branding, Ponnert film och media och Helsingborg stad.

Vi pratade om film, finansieringsmöjligheter och fans, samt tidningsbranschens digitala framtid. Vi fick dessutom en trevlig rundvisning av BoostHbgs lokaler och en inblick i deras fantastiskt intressanta verksamhet. Kolla in deras webbsajt om du vill veta mer om deras olika projekt, där de skapar massor med nya intressanta projekt och affärsidéer, med hjälp av kreativa människor från olika mediabranscher.

Tack till er som ville komma. För er som missade finns det fler tillfällen. Nästa som äger rum i Ystad den 19 oktober, skicka ett mail till mig och anmäl dig.

Comment
Hos oss