Länkkärlek, vecka 37

Den här veckan leder länkarna till en iPhone-applikation skapad av elever på ny utbildning för applikationsprogrammerare, inspirerande filmare som använt sociala medier för att skapa sitt verk och framtidsskildring av hur skärmar kommer användas i vår vardag.


Future of Screens – Experience video
TAT har producerat en visionär video som visar hur skärmar kommer se ut och hur vi kommer att integrera dem i vår vardag i framtiden.

5 Indie Films that Couldn’t Be Made Without Social Media
Mashable listar 5 filmer som inte blivit av utan sociala medier. De skriver också snabbt vad de gjort och visar trailer.

Bloggarna – iPhone-applikation
Härom veckan började de första eleverna på en ny utbildning för “Programmerare till iPhone och Android” som Malmö Yrkeshögskola driver. Otroligt nog så är den första applikationen, Bloggarna, redan kodad, godkänd av Apple och tillgänglig för nedladdning. Ser fram emot att följa de här elevernas framfart.

Comment
Omvärld