Åsa Roos, vår nya affärsutvecklare med fokus på spel

Jag heter Åsa Roos och jag har i dagarna börjat på Media Evolution för att jobba med affärsutveckling med särskilt fokus på spelföretag. Jag är utbildad industridesigner, men gick snabbt över från industridesign till spelutveckling, och har jobbat som speldesigner och spelutvecklare på olika sätt sedan -00.

Min erfarenhet omfattar en rad olika spelföretag, från mobilspel i början av 2000-talet (vi jobbade med 90 x 40 pixlar och WAP) till trippel-A-produktioner på de stora konsolerna, via webspel, iPhoneapplikationer, och mindre plattformar som N-Gage. Jag har två utgivna spel bakom mig, The Kore Gang och Just Cause 2.

Jag ägnar mig också mycket åt utbildning, och har varit med och föreläst på många olika skolor runtom i Sverige, samt sitter med som ämnesråd i Futuregames Academy i Stockholm som jag varit mer eller mindre inblandad i sedan starten.

Mig når du på mailen: asa@mediaevolution.se, telefon: 0736 416430.

Comment
Hos oss