Givande möten i Ystad

Förra veckan gick höstens andra medlemslunch av stapeln. Den här gången möttes vi i Ystad över en italiensk tallrik och diskussioner om crowd funding.

Vi var runt 20 personer (både medlemmar och icke medlemmar) från bland annat Film i Skåne, Ystad kommun, Helsinki Frost Bites, Öresund Film, John Bauer Gymnasiet och Almeling, som samlades på restaurangen Lite mer i Ystad. Lunchen inleddes med mingel, sedan satte vi oss till bords för lite italienska delikatesser och korta presentationer. Till kaffet berättade vår omvärldsbevakare Martin Thörnkvist mer om crowd funding, ämnet som Media Evolutions nästa omvärldspublikation gräver djupare i.

Tack till er som ville komma. För er som missade finns det fler tillfällen. Nästa lunch sker i Karlshamn den 9 november, skicka ett mail till Yasemin och anmäl dig.

Fler bilder från lunchen hittar du här.

Comment
Hos oss