Har du utvecklat Sveriges bästa mobilapplikation?

Den 29 december 2010 går AppCircus av stapeln i Malmö. Konceptet är enkelt: Sveriges bästa mobilapplikation skall hittas och kåras. Vinnaren har chansen att få åka till Barcelona och presentera sin applikation för en internationell publik.

Både privatpersoner och företag kan anmäla sig gratis redan nu och fram till sista anmälningsdatum den 14 november 2010. Själva evenemanget äger rum måndagen den 29 november kl. 17.00–19.00 på Minc, i Malmö.

Applikationen bör som minimum vara i utvecklingsstadiet, det vill säga något mera konkret än enbart en god idé. Den bör också höra till en av följande kategorier:

1. En tekniskt innovativ lösning. 2. En affärsmässigt innovativ lösning. 3. En lösning som uppfyller ett bestämt mänskligt behov.

Juryn väljer 8 bidrag som får visas upp för branschfolket på AppCircus i Malmö den 29 november. Vinnaren har möjligheten att bli en av de 20 finalister på världsplan som får åka till Barcelona och presentera sitt bidrag på the Mobile Premier Awards, världens största tävling för mobila innovationer i utvecklingsstadiet. Tävlingen äger rum i februari nästa år, samtidigt som the Mobile World Congress.

Har du utvecklat den bästa mobilapplikationen?, skicka dina uppgifter och en beskrivning av applikationen till malin@frontal.dk och registrera din applikation.

AppCircus är en global tävling som ordnas i samarbete med MobileMonday, ett lokalt och globalt nätverk för aktörer i telebranschen. Bakom MobileMonday i Malmö och i Köpenhamn står kommunikationsbyrån Frontal. Media Evolution är samarbetspartner i Malmö.

Comment
Hos oss