Ska vi åka till SXSW tillsammans?

I mars åkte vi tillsammans med 15 representanter från medlemsföretag, offentliga organisationer och akademi SXSW-konferensen i Austin, Texas.

SXSW är världens största mediekonferens som varje år lockar 15 000 deltagare (bara Interactive-delen) från världens alla hörn och internets intressantaste bolag. När vi var där i år så reste vi allihop tillsammans och bodde på samma hotell vilket gjorde att vi lärde känna varandra och våra företag. Tillsammans uppdaterade vi kontinuerligt en blogg med vad vi upplevde för att informera kollegor och andra hemma.

Nu funderar vi på hur vi ska göra nästa år. Vi skulle vilja kolla av läget. Vem tänker åka? Och finns det intresse av att vi ser till så att vi reser och bor tillsammans? Är det roligare och bättre att skapa ett sammanhang som träffas innan under och efter en så här stor konferens och på kuppen lära känna massa nya medieproffs som en själv?

Hör av dig till mig på mail eller telefon (0704-690170) om ni vill haka på eller om ni vill veta mer om SXSW (gärna innan 3 december).

____________
Läs mer:
Därför åker alla till SXSW
Våra förslag till SXSW-programmet

Comment
Hos oss