Välkommen till ExpertMaker Developer Conference 2010

ExpertMaker bjuder in till en intressant sammankomst den 9 december där de diskuterar verktygen för att skapa nya smarta internetapplikationer.

Under dagen får du lära dig mer om framtidens sök med produktrekommendationer, råd, personliga diagnoser och komplicerade försäljningsprocesser. ExpertMakers teknologi öppnar för att göra de 90 procent av världens kunskap, som inte finns på internet idag, sökbar på olika sätt men också förbättra existerande lösningar.

EMDC består av en förmiddag som fokuserar på potentialen och praktiska lösningar för affärsutvecklare och en eftermiddag med mer tekniskt innehåll. EMDC är gratis och vänder sig till både utvecklare och content, media, e-commerce och m-commerce företag samt verksamheter med stor kunskap som inte är lätt att förmedla online idag.

Begränsat antal platser. Se inbjudan för detaljer EMDC10.


Comment
Omvärld