"Direkt till internet", ny omvärldspublikation

Härom månaden släppte vi vår första omvärldspublikation “Finansiera mera” som handlade om crowd funding. Nästa ämne vi fokuserar extra på är möjligheten för alla mediebranscher att skapa för och sälja direkt till internet.

“Direkt till internet” handlar om nya möjligheter, och krav, som medieproducenter har för att sälja till sina kunder via internet. Vi tipsar om tjänster de olika branscherna kan använda för att sälja sina produkter och frågar oss hur vårt skapande kommer att förändras. Christina Mohlin skriver om hur man lyckas med webbTV och Martin Walfisz berättar om sin nya spelidé.

Föreläsning
När vi ändå var i farten så passade vi på att sätta ihop en halvtimmes föreläsning på ämnet. Så klart öppnar vi upp för diskussion och kommer ha publikationer till de som vill ha.

Vad: Föreläsning om att “sälja media direkt till internet”
När: 8.30, 16 december
Var: Auditoriet på Minc, Malmö
OSA på Facebook om du kommer (eller skicka ett mail)

Få “Direkt till internet” i din brevlåda
Beställ från vår shop.

Omvärldspublikation:
Med jämna mellanrum kommer vi sätta samman guider i fickformat som fokuserar på aktuella ämnen som är viktiga för mediebranscherna att ha koll på. Publikationerna kommer bestå av texter från vi redan skrivit för mediaevolution.se.

Comment
Hos oss