Länkkärlek, vecka 50

Lite tillbaka till skolan den här veckan med en karta, applikationer för lärande och julpyssel. Men med den stora skillnaden att de här länkar är både mycket roligare och mer hitech än hur jag minns skoltiden.


App Store har lagt till en kategori som heter “Special education”, i den ligger applikationer som fokuserar på lärande. Den här texten belyser några av dem som dessutom lagt till spelkomponenter för att göra lärandet roligare.

World Map of Social Networks
Världskarta som visar vilket socialt nätverk som har flest användare i respektive land. Bra att ha koll på för den som planerar global lansering. Facebook är inte allt, även om de gör vad de kan och växer så det knakar.

Hashtag you gift with Tweetwrap
Julafton är nästa vecka (!) och Samsung har skapat en tjänst för att skapa eget presentpapper dekorerat med sina senaste tweets.

Comment
Omvärld