Vi har fått en sprillans ny webb

Med glädje presenterar vi vår nya sajt!

Tidigare har vi publicerad våra nyheter tillsammans med vår omvärldsbevakning. Det är nu ändrat och våra reflektioner och spaningar har fått en alldeles egen Media Evolution-blogg. Det är den du är inne på just nu. På huvudsajten kan du läsa mer om oss, våra nyheter, projekt, evenemang och våra medlemmar.

/evenemang
Inom kort kommer vi att lägga till fliken /evenemang på huvudsajten. Där vill vi gärna lägga upp saker som händer inom mediebranscher i södra Sverige. Maila mig (petra@mediaevolution.se) om du har något intressant på gång så lägger jag upp det i vår kalender.

PS.
Du som prenumererar på vårt RSS-flöde kommer att få våra blogginlägg. Våra nyheter prenumererar du på via länken: http://mediaevolution.se/nyheter/feed

Comment
Okategoriserade