Länkkärlek, vecka 2

2011 är här och Länkkärlek är självklart tillbaka i vanlig ordning. Den första posten för i år bjuder på tre länkar till evenemang väl värda ett besök.

SXSW, South by Southwest
SXSW är en av världens största mediekonferenser och lockar varje år 15 000 deltagare (bara Interactive-delen) från världens alla hörn samt internets intressantaste bolag. Vi var där förra året och kan garantera en intressant, rolig, spännande och utvecklande upplevelse. I mars sitter vi åter igen på planet till Austin Texas och hoppas på sällskap av många fler. Om du bokar idag får du early-bird pris!

Social Media Club Skåne
Social Media Club Skåne är en öppen grupp för alla som är intresserade av att prata mer om sociala medier. De träffas sista fredagen varje månad på Minc i Malmö klockan 11.30 till 13.00. Gå med i klubbens Facebookgrupp för uppdateringar och nyheter.

X Media Lab Sweden
På fredag nästa vecka går X Media Lab Sweden av stapel på Orkanen i Malmö. Temat är digital positioneringsteknik (GPS, Gowalla, Facebookplaces). X Media Lab är ett världsturnerande konferenskoncept uppdelat i två delar, en konferens öppen för alla (den 21 januari) och ett labb för företag som har projekt att utveckla tillsammans med mentorerna, med hjälp av den nya tekniken (22-23 januari). Det är tyvärr för sent att ansöka med ett projekt till labbet men det finns fortfarande platser kvar till konferensen.

A comment
Okategoriserade
  • http://topsy.com/blog.mediaevolution.se/2011/01/14/lankkarlek-vecka-2/?utm_source=pingback&utm_campaign=L2 Tweets that mention Länkkärlek, vecka 2 | Media Evolution — Topsy.com

    [...] This post was mentioned on Twitter by donna carlsson. donna carlsson said: RT @mediaev: Årets första Länkkärlek bjuder på fina konferenser och evenemang. http://bit.ly/i6YY9p [...]