Oktobers bästa

Oktober månad är nu över och vilken månad det har varit! Den andra omgången av vårt nya koncept Salong blev en succé, The Community har levt i snart två månader och vår podd har lanserats! Tre saker som sats i rullning vilket vi är väldigt förväntansfulla och glada över att integrera ännu mer i vår verksamhet. Nedan delar vi med oss av handplockat material som relaterar till oktobers tema Tools for impact, busniess and change. Nu blickar vi fram mot november med nytt tema och innehåll!

Enjoy!

Tools for impact – kan en idé vara att hoppa i en annan tunna?

Planera ett Digitaliseringsprojekt

Mina bästa tips från kursen “Bli ett content marketing proffs”

The Community-podden – Tools for impact, business and change

Inlägget publicerades ursprungligen här.

Comment
Perspektiv